Notenytt arrangør

Vi har startet siden med noen få som i hovedsak arrangerer trekkspill, men også noe for kor.

Men her er det plass til flere arrangører. Hvis du har laget arrangement for korps eller kor, strykere eller trekkspill eller annet så ta kontakt med oss (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.)

Har du en spesiell melodi som du ikke finner her, men ønsker arrangert, så ta kontakt med en av arrangørene direkte på mail. Mailadressen er angitt under hver arrangør.

Øystein Eriksen

Øystein er trekkspiller, bror til Steinar og har vært Norgesmester en rekke ganger, både som solist, duett, kvartett og med Ringerike Trekkspillklubb i underholdning og gammeldans. Han har spilt i en rekke orkester, både trekkspill og bass. Trenger du et nytt arrangement så ta kontakt med Øystein på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Steinar Eriksen

Steinar er trekkspiller og dirigent og har studert ved Norges Musikkhøyskole. Han har tidligere vært norgesmester og nordisk mester på trekkspill en rekke ganger, både som solist, solist med orkester, duett og kvartett. Han har også vunnet NM i underholdsningklassen og gammeldans orkester som dirigent for Ringerike Trekkspillklubb som han var med og startet i 1976.
Mange av hans arrangementer er tidligere brukt av Ringerike Trekkspillklubb og har forskjellig vanskelighetsgrad. Ta gjerne direktekontakt med Steinar på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.