Notenytt arrangør

Vi har startet siden med Steinar Eriksen, Øystein Eriksen og Kristin Krogvold Eriksen som arrangører. De arrangerer i hovedsak for trekkspill, men også noe for kor.

Men her er det plass til flere arrangører. Hvis du har laget arrangement for korps eller kor, trekkspill eller annet så ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Øystein Eriksen

Øystein er trekkspiller, bror til Steinar og har vært Norgesmester en rekke ganger, både som solist, duett, kvartett og med Ringerike Trekkspillklubb i underholdning og gammeldans. Han har spilt i en rekke orkester, både trekkspill og bass.

Steinar Eriksen

Steinar er trekkspiller og dirigent og har studert ved Norges Musikkhøyskole. Han har tidligere vært norgesmester og nordisk mester på trekkspill en rekke ganger, både som solist, solist med orkester, duett og kvartett. Han har også vunnet NM i underholdsningklassen og gammeldans orkester som dirigent for Ringerike Trekkspillklubb som han var med og startet i 1976.
Mange av hans arrangementer er tidligere brukt av Ringerike Trekkspillklubb og har forskjellig vanskelighetsgrad. Noen har også tilleggsinstrumenter i besetningen som f.eks. fiolin, cello, klarinett, fløyte, vibrofon og klokkespill. Noe er også arrangert med kor. I kompet finner vi ofte bass, gitar, slagverk og noen ganger også pauker og andre perc instrumenter.

Har du en spesiell melodi som du ikke finner her, men ønsker arrangert, så ta kontakt med Steinar. Gi beskjed om vanskelighetsgrad og besetning. Send epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.