Notenytt

Notenytt driftes av Steinar Eriksen. Han har vært bedriftleder og bedriftseier i over 30 år og har samtidig musikkbakgrunn. Notenytt er et resultat av mange år som komponist og arrangør for trekkspillorkester. Det er fra mange hold sagt at det finnes alt for lite arrangement tilgjengelig. Når man da i tillegg har lokale orkester med svært forskjellig kompeansenivå på musikerne/sangerne så krever det arrangement som er tilpasset. I tillegg har ambisjonen vært å ha et variert melodivalg både når det gjelder stil, musikkart og vanskelighetsgrad. Notenytt tilbyr derfor musikk fra det enkle til det avanserte, fra dansmusikk til klassisk og kirkemusikk m.m.

Valgmulighetene har man gjennom filtrering innenfor følgende: 

Gruppe: Trekkspill, Kor, Korps, Strykere

Kategori: Klassisk, underholdning, dansemusikk, kafemusikk, kirkemusikk, populærmusikk, soft jazz, latin m.m.

Vanskelighetsgrad: Enkelt, Lett, Middels, Vanskelig, Avansert

Besetning: Her vil forskjellige besetninger være angitt under hver av hovedgruppene. For trekkspill vil man kunne velge antall trekkspillstemmer og tilleggsinstrumenter som bass, gitar, slagverkinstr, blåsere, sangere, strykere m.m.

Tema: Hvis du for eksempel er ute etter musikk til et bryllup eller en begravelse, eller hvis du skal arrangere en Edit Piaf konsert, Alf Prøysen konsert eller lignende. Her har du valgene.

Alle noter er digitale og du får tilgang til dem med en gang du har handlet. Alle melodier inneholder partitur og enkeltstemmer.

 

Notenytt på mobiltelefon (iPhone). Last opp notenytt.no på Safari. Trykk på delingsknappen i midten under. Bla nedover og trykk på "Legg til på Hjem-skjermen". Da har du Notenytt som "app" på telefonen. Alle funksjoner går bra på mobil.